Woning kopen? Praat eens met Westerink.<br><h3></h3> De aankoopspecialist.<br><h3></h3> Bel 0341-264040<br><h3></h3>

Taxaties

Objectieve taxatie van de bevoegde taxateur
Om welke reden u ook de waarde van uw woning wilt weten, Arie Westerink is als makelaar/taxateur bevoegd om taxaties te verzorgen. Hij beschikt over kennis en ervaring om de objectieve waarde van een woning precies vast te stellen. Oók als u in een kooptraject wilt weten of de vraagprijs reëel is. Een afspraak is zo gemaakt via (0341) 264040 of info@westerink.org.

Wat is taxatie?
Taxeren is het bepalen van de objectieve waarde van een onroerende zaak door een onafhankelijk taxateur. Bij de bepaling van de waarde baseert de taxateur zich uitsluitend op objectieve maatstaven zoals het type woning, perceelsoppervlakte, de technische voorzieningen, de staat van onderhoud en de woonomgeving. Persoonlijke omstandigheden of voorkeuren spelen hierbij geen rol, Arie Westerink baseert zich op feiten.

Wat doet de Vastgoedpro makelaar-taxateur?
Arie Westerink beoordeelt de woning aan de hand van een checklist en bepaalt de objectieve waarde van het object. Vervolgens legt hij dit vast in een rapport. AlsVastgoedpro-makelaar-taxateur voldoet Westerink aan alle vakbekwaamheidseisen. We zijn gecertificeerd en ingeschreven in het Nederlans Register Vastgoed Taxateurs.

De persoonlijke aankoopmakelaar